Presentem ‘Vides aturades’, el llibre que exposa la realitat de les persones refugiades

Escrit per Bel Olid, el llibre inclou també les imatges del fotògraf documental Gerard Masagué
El llibre es presenta aquesta tarda amb una taula rodona, a les 19h al Pati Llimona de Barcelona

La Khadija, l’Ahmed, en Rasoul, l’Àsia i en Feras no són només protagonistes de la sèrie documental Vides aturades. Ho són també d’un llibre, escrit per Bel Olid, que  recull les seves històries i les d’altres persones atrapades als camps de refugiats.

A partir de la seva experiència personal en aquests camps, l’escriptora exposa sense embuts el compendi de vergonyes i humiliacions que han de patir centenars de milers de persones que fugen de la guerra i la misèria als seus països d’origen. El llibre inclou, a més dels testimonis en primera persona, informació de context, dades i arguments sobre la situació legal i real dels refugiats, tot acompanyat per les fotografies de Gerard Masagué.

Aquesta tarda, a les 19h, presentem el llibre al Pati Llimona, amb una taula rodona que comptarà amb les intervencions de l'autora i del fotògraf així com de Lara Costafreda i Ruben Wagensberg, coordinadors de Casa nostra, casa vostra.

Vides aturades ja és a les llibreries. Els drets d’autora i una part dels ingressos per la venda del llibre seran donats a les ONG Fotomovimiento i Stop Mare Mortum.

 

     

 

Més ‘Vides aturades’ cada nit a TV3

Cada nit, i fins divendres 10 de febrer, TV3 emet un capítol de la sèrie documental Vides aturades, que han coproduït la campanya Casa nostra, casa vostra i Estudi Carmel. Podeu recuperar els capítols passats al canal de YouTube de Casa nostra, casa vostra.